Hoe ziet een dagje met ons er uit…

‘s Ochtends, tussen 7.30-8.00u, komen wij je met privé-vervoer ophalen bij het hotel in Hurghada/Makadi/Sahl Hasheesh/El Gouna en brengen we je veilig naar de plek waar we rustig de duikmaterialen passen. Vervolgens gaan we naar de haven, naar onze ruime en comfortabele boot. Aldaar vullen we het papierwerk in en maken we onze uitrustingen klaar.

Onze kapitein vaart de boot naar de eerste duikstek (vaartijd varieert tussen 20 en 65 minuten). Voldoende tijd om te ontspannen en te genieten van de zon en de prachtige uitzichten. 

De duikers worden ingedeeld in kleine groepjes volgens hun niveau en ervaring. Elk groepje wordt begeleid door een ervaren duikgids. Hij/zij zal zorgen voor een uitgebreide briefing, optimale duikbeleving en zal interessante en bijzondere dieren opzoeken en aanwijzen.

Snorkelaars kunnen bij aankomst aan het eerste koraalrif toekijken hoe de duikers zich optuigen en te water gaan. Na een korte briefing over het rif, het onderwaterleven en hoe correct te snorkelen, krijg je de snorkeluitrusting aangereikt en kan je in de Rode Zee springen!

Terwijl de duikers genieten van de paradijselijke Rode Zee, bereidt onze vrolijke chef een heerlijke lunch voor, die wordt geserveerd als een buffet. Na de lunch heb je ruim een uur de tijd om te ontspannen. Er is genoeg ruimte op het zonnedek.

Rond 13.00u maken we ons klaar voor de tweede duik, die we uitvoeren op een andere duikstek.

Ook hier kunnen de snorkelaars te water gaan of heerlijk relaxen. 

Na het beëindigen van de tweede duik start de terugkeer naar de haven. Terwijl we varen, kun je genieten van de aangename sfeer aan boord en een stukje fruit van onze chef. Rond 15.00-16.00u meert onze boot aan in de haven. Onze chauffeurs brengen je dan veilig naar jouw hotel, waar je kunt nagenieten van de bijzondere belevenissen tijdens deze unieke dag.

Elke dag bezoeken we 2 verschillende duikplaatsen. Wanneer je een meerdaags duikpakket boekt, dan trachten we je elke dag naar andere duikplaatsen te brengen. Dankzij de ultime ligging van de haven, hebben we keuze uit een 40-tal duikplaatsen, gaande van ondiepe duiken, wrakduiken, driftduiken tot de magnifieke drop-off duiken. 

We voorzien in begeleiding voor alle duikers, ongeacht hun ervaring.

Jouw veiligheid staat voorop. Volg aldus onze aanwijzingen voor buddychecks en veiligheidstops op.

Alle veiligheidsvoorzieningen en reservemateriaal zijn aanwezig.

Onze ervaren bemanning staat steeds klaar om te helpen bij het aantrekken en demonteren van het duikmateriaal. 

Na terugkeer in de haven brengen we je terug naar het hotel.