Menu

19.jpg
header_2.jpg

Beleef Duiken

Duiken en Snorkelen – Een Onvergetelijke Ervaring!

Elke dag rond 9.00u vaart onze mooie boot uit naar de mooiste en meest interessante duik- en snorkelplekken van Hurghada (zie bijgaande duikkaart). Na de duik- en snorkelbriefing maken we ons klaar om het water in te gaan. Ons ervaren duikteam en crewleden staan voor je paraat om te helpen (minder validen zijn van harte welkom aan boord van onze boot).

Onze vrolijke, ervaren chef bereidt elke ochtend met liefde het uitgebreide lunchbuffet voor. Tevens is er onderweg thee, koffie en mineraalwater verkrijgbaar. Iedereen aan boord kan hiervan genieten (de lunch en drankjes zijn bij onze prijzen inbegrepen).

Na de lunch en wat extra tijd om te ontspannen, vertrekt onze boot naar de volgende duik- en snorkelplek, alwaar we na de briefing te water gaan.

Ook als je geen onderwaterliefhebber bent, is het geweldig vertoeven op onze boot! Er is een ruim zonnedek waar je heerlijk kunt relaxen , de prachtige riffen en geweldige uitzicht kunt bewonderen.

Onze boot is meestal tussen 15.00-16.00u terug in de haven (afhankelijk van de duik- en snorkelplekken van de dag), waarna wij onze gasten direct terugbrengen naar hun hotel/appartement.

Kom en beleef de Rode Zee met Scuba Hurghada!

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Certification

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Contact us

Scuba Hurghada Diving Center
+2-0109-7021851 (Marjolein)
+2-0122-2763806 (Sayed)
info@ScubaHurghada.com