Menu

08.jpg
header_4.jpg

Tourist Trips

Naast de meest fantastische duikervaringen heeft Scuba Hurghada ook vele andere mogelijkheden om van een fantastische vakantie in Egypte te genieten. Zowel actief als cultureel en natuurlijk compleet verzorgt.

Jeep Safari – 1 dag

Laat je verassen door het wonderlijke woestijn achterland van Hurghada. Per Jeep kun je deze natuur goed beleven! Bedoeïnen slaan hier al eeuwen hun tenten op.

We bezoeken een Bedoeïnen dorp en gaan daar o.a. kameelrijden. Je krijgt ruimschoots de tijd om prachtige foto’s te maken. Daarna is er een maaltijd en de gelegenheid om de prachtige sterrenhemel te aanschouwen.

Prijs: EUR 30 p.p.

Caïro Trip – 1 dag

Caïro is gelegen op zo’n 6 uur rijden van Hurghada. Deze trip brengt je per prive auto en met Nederlandstalige gids naar het Egyptisch museum, de Piramiden van Gizeh en de Sfinx.

Prijs: op aanvraag

Voordelen van onze trip naar Caïro:

Prive vervoer en gids (Nederlands).
Het programma is geheel naar eigen wens aan te passen.
Zelf bepalen hoe lang je bij een bezienswaardigheid blijft.
Kortere reistijd dan per bus.

Luxor VIP Trip – 1 dag

Luxor is gelegen op zo’n 4 uur rijden van Hurghada. Deze VIP Trip brengt je per prive auto met Nederlandstalige gids naar zowel de Oost- als de Westoever van de Nijl. Je bezoekt hier de tempel Karnak, de Vallei der Koningen, de Kolossen van Memnon en de tempel van Hatsjepsut. Dit mag je niet missen!

Prijs: op aanvraag

Voordelen van onze VIP Trip Luxor:

Prive vervoer en gids (Nederlands).
Het programma is geheel naar eigen wens aan te passen.
Zelf bepalen hoe lang je bij een bezienswaardigheid blijft.
Kortere reistijd dan per bus.

Luxor VIP Trip + Ballonvaart – 2 dagen (incl. luxe overnachting)

Je bezoekt de bezienswaardigheden zoals beschreven bij de Luxor VIP Trip, echter blijven we voor een overnachting in een luxe hotel. ‘s Ochtends vroeg vertrek je voor een onvergetelijke ervaring, een ballonvaart boven de Nijl! Na een uitgebreide veiligheids- en landingsinstructie vertrek je naar de westoever van Luxor waarvandaan de ballon zal vertrekken. Er staat je een geweldige vlucht te wachten met een adembenemend uitzicht over Luxor en omgeving, de Tempel van Hatsjepsut, de grens tussen Nijldelta en woestijn en niet te vergeten een prachtige zonsopgang. Je ziet het leven in de dorpjes en op de akkers langzaam op gang komen terwijl je geniet van het fantastische uitzicht.

Prijs: op aanvraag

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Certification

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Contact us

Scuba Hurghada Diving Center
+2-0109-7021851 (Marjolein)
+2-0122-2763806 (Sayed)
info@ScubaHurghada.com