Menu

05.jpg
header_2.jpg

Duikcursussen

open water diver manual
PADI Duikcursussen
Het duikteam van ScubaHurghada geeft met plezier PADI duiktrainingen in het Nederlands op ieder niveau, van Scuba Diver cursus tot Divemaster. Het maakt aldus niet uit of je net wilt starten met duiken of van plan ben om een professionele duiker te worden.

Kinderen kunnen al vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI duiktrainingen en gecertificeerd worden als PADI Junior duiker.
ScubaHurghada geeft les in kleine groepen, zodat je altijd persoonlijke aandacht en instructies krijgt om veilig en ontspannen te kunnen duiken en de unieke ervaring van het duiken goed te kunnen beleven.

Lees meer: Duikcursussen

Onze boot

boat 1

Voor onze dagelijkse duik- en snorkeltrips, maken wij gebruik van een prachtig 24 meter lang jacht, zodat onze gasten voldoende ruimte hebben om te bewegen op de boot en kunnen genieten van de voorzieningen aan boord (ruime plek voor de duikmaterialen, salon, douche en toiletten, zonneterras en schaduwrijk bovendek).

Lees meer: Onze boot

Kids en duiken

kids 3 300px

KINDEREN LEREN DUIKEN BIJ SCUBA HURGHADA!
Duiken is uniek!
Je bent onderdeel van een unieke groep. Je leert dingen die je eigen verwachtingen te boven zullen gaan. Je raakt vertrouwd met het water en leert veel over veiligheid in het water. Daarmee groeit je zelfvertrouwen.
Anders dan bij andere sporten kun je gedurende je hele leven blijven duiken. Duiken is een sport die maar door een kleine groep mensen wordt beoefend.

Lees meer: Kids en duiken

Prijzen

Reserveer online voor de allerbeste prijzen!
Ons duikteam spreekt Engels, Nederlands, Duits en Arabisch. Voor veilig duiken en snorkelen met veel plezier ben je bij ons aan het juiste adres.
Neem NU contact met ons op en we ontmoeten elkaar in het zonnige Hurghada!

Lees meer: Prijzen

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Certification

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Contact us

Scuba Hurghada Diving Center
+2-0109-7021851 (Marjolein)
+2-0122-2763806 (Sayed)
info@ScubaHurghada.com