Menu

01.jpg
19.jpg

Welkom bij Scuba Hurghada

ScubaHurghada Sayed BijouDe Allerleukste Nederlandse Duikschool in Hurghada, Egypte

Duikcentrum Scuba Hurghada is oorspronkelijk opgezet door Sayed en Marjolein.
Sayed Bijou komt uit een familie die al sinds de jaren ’80 professioneel duikt in de Rode Zee. Hij is dan ook een van de meest ervaren duikinstructeurs in Egypte en duikt nog elke dag met passie!
Marjolein komt uit Nederland, heeft rechten gestudeerd in Amsterdam en heeft jarenlang als bedrijfsjurist gewerkt bij o.a. Endemol en ID&T. In 2006 heeft zij Sayed leren kennen. Na het warme ontvangst van de Egyptenaren en de cultuur was zij al snel onder water te vinden. Sinds haar emigratie is ze fulltime actief als PADI duikinstructeur in Egypte en onderhoudt ze de dagelijkse contacten met onze gasten en reispartners. Inmiddels zijn Sayed en Marjolein de trotse ouders geworden van Noor en Sarah. Wellicht dat de meisjes in de toekomst ook deel zullen uitmaken van het Scuba Hurghada Team :-)

Het Scuba Hurghada DuikteamTripAdvisor Certificate of Excellence 2017 Scuba Hurghada Diving Center RedSea

Het team van Scuba Hurghada bestaat uit zeer ervaren en enthousiaste duikinstructeurs en crewleden. Zij zijn professionals die je met passie introduceren tot de prachtige onderwaterwereld. Dit doen zij op een persoonlijk manier die aansluit bij jouw wensen en een onvergetelijke indruk van de Rode Zee zal achterlaten!

Het Scuba Hurghada Reisteam

Een dagje iets anders ondernemen? Bijv. een woestijnsafari (incl. 4x4 quad), een VIP trip naar de prachtige tempels van Luxor òf naar de indrukwekkende piramides en het Egyptisch museum in Caïro?

Wij regelen het voor je!
Voor onze lokale excursies beschikken we over een uitgebreid netwerk van Nederlandstalige reisgidsen in o.a. Luxor en Caïro, die je door het mooie Egypte begeleiden en deze trips nog specialer maken. 

Waarom kies jij voor Scuba Hurghada?

Scuba Hurghada Duikteam Rode Zee Egypte Duiken SnorkelenScuba Hurghada is DE Nederlandse duikschool in Hurghada.
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke, flexibele aanpak omtrent jouw duikvakantie, wij duiken slechts in kleine groepen, hebben een specialistische kennis over de Rode Zee en een goede kwaliteit/prijsverhouding.
Onze dagelijkse trips zijn voor een ieder geschikt (ook minder validen zijn van harte welkom), zowel voor groepen als voor het hele gezin. Ook de kleintjes kunnen gerust mee!
Onze prioriteit ligt te allen tijde bij veilig duiken en de bescherming van de koraalriffen!

Scuba Hurghada Diving Center is Jouw Duikschool voor een geslaagde Duikvakantie in Hurghada, Rode Zee, Egypte!

 

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Certification

Our Team is  

PADI and CMAS

Certified

Contact us

Scuba Hurghada Diving Center
+2-0109-7021851 (Marjolein)
+2-0122-2763806 (Sayed)
info@ScubaHurghada.com