Duikcursussen

PADI Duikcursussen

Het duikteam van ScubaHurghada geeft met plezier PADI duiktrainingen in het Nederlands op ieder niveau, van Scuba Diver cursus tot Divemaster. Het maakt aldus niet uit of je net wilt starten met duiken of van plan ben om een professionele duiker te worden.

Kinderen kunnen al vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI duiktrainingen en gecertificeerd worden als PADI Junior duiker.
ScubaHurghada geeft les in kleine groepen, zodat je altijd persoonlijke aandacht en instructies krijgt om veilig en ontspannen te kunnen duiken en de unieke ervaring van het duiken goed te kunnen beleven.

Is duiken iets voor jou?

PADI Discover Scuba Diving / IntroductieduikenAls je niet zeker bent of duiken iets voor jou is, kom dan een dagje met ons mee om het duiken te ontdekken! De PADI instructeur leert je over de beginselen van het duiken en neemt je vervolgens 1-op-1 mee onderwater voor een eerste kennismaking met de prachtige Rode Zee! Mocht je hierna ‘om’ zijn, dan kun je uiteraard deelnemen aan de PADI Open Water Diver of PADI Scuba Diver cursus. 
Duur: 1 Dag.

Start met Duiken!

PADI Open Water Diver CursusAls je wilt leren duiken is de eerste stap om de PADI Open Water Diver cursus te volgen, het meest erkende en gerespecteerde duikcertificaat in de wereld. Binnen een paar dagen kun je met een buddy zelfstandig genieten van de onderwater wereld tot een maximum diepte van 18 meter. 
Duur: 3 Dagen.

PADI Scuba Diver cursusJe wilt het avontuur van het duiken ervaren maar weet nog niet zeker of je de hele open water diver cursus wilt doen? Volg dan de Scuba Diving cursus, zodat je met een PADI professional tot een maximum van 12 meter leert duiken. Je kunt de cursus vervolgen tot het PADI Open Water Diver niveau wanneer jij dat wilt!
Duur: 2 Dagen.

Ga door met Duiken!

Er zijn verschillende mogelijkheden om je duikvaardigheden te verbeteren of de speciale duikactiviteiten te ervaren.PADI Advanced Open Water Diver. Doe meerervaring op doen in verschillende duikactiviteiten en volg de PADI Advanced Open Water Cursus in 2 dagen. Kies met je PADI instructeur uit verschillende adventure duiken (plus de verplichte Diepe duik en Navigatieduik). 
Duur: 2 Dagen

PADI Rescue DiverIn de PADI Rescue Diver cursus zul je je kennis en ervaring verbreden. In deze cursus leer je hoe om te gaan in stress en noodsituaties in het water en hoe je deze situaties kunt voorkomen. Om aan deze cursus te kunnen deelnemen, moet je succesvol het Emergency First Response programma hebben afgerond.
Duur: 3 Dagen + 1 Dag Emergency First Response training.

PADI Divemaster – GO PRONeem de volgende stap en begin aan je professionele duikcarriere. Naast de theorie geven we je een praktijktraining om je voor te bereiden op je werk in de duikbranche.
Duur: 14 Dagen.

Of je nu een beginner bent of je duikennis wilt uitbreiden, Scuba Hurghada traint je met plezier! Start je duikcursus wanneer je wilt! Boek nu met korting online!

 
Sluit Menu